GİRESUN ESPİYE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Ücretli Öğretmenlik duyurusu
GİRESUN ESPİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK DUYURUSU
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı için başvurular, E devlet üzerinden 2019 yılı KPSS puanları açıklanması itibari ile alınmaya başlanacaktır. ÖSYM KPSS açıklama tarihini 29.08.2019 olarak açıklamıştır.
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında, İlçemiz eğitim kurumlarında öğretmen ihtiyacı olduğu takdirde Müdürlüğümüzce ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.
İlçemizde DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME başvuruları 29 Ağustos 2019’da 2019 KPSS sonuçları açıklandıktan sonra e-Devlet üzerinden yapılacaktır.
E-DEVLET ÜZERİNDEN ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN
• Ders Ücretli karşılığı Öğretmen görevlendirmeler Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 07/07/2009 tarih ye 80 sayılı TTK ye 12/07/2010 tarih ye 74 sayılı TTK kararları ile yapılan değişiklikleri içeren çizelgesine uygun olarak yapılacağından, adayların başvurularını bu çizelgede mezuniyetlerine göre belirlenmiş alanlara yapmaları gerekmektedir.
Görev Verilmesi Durumunda İstenilen Belgeler:
1.Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3.Sabıka Kaydı Belgesi
4.Sağlık Raporu
5.Varsa Pedagojik Formasyon Belgesi fotokopisi
6.KPSS Sonuç Çıktısı
7.Emekli Öğretmen ise emekli tanıtım kartı fotokopisi
8. 1 Adet Fotoğraf
