siverek ücretli öğretmenlik

SİVEREK ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 2017-2018

ŞANLIURFA SİVEREK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Ücretli Öğretmenlik başvuruları

ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK DUYURUSU

İlçemize bağlı merkez ve kırsal mahallelerde bulunan Anaokulları, İlkokulları, Ortaokulları-İmam hatip ortaokulları ve Liselerde açık geçen dersleri ve sınıfları kapatmak üzere dışarıdan ek ders ücreti karşılığı öğretmen görevlendirilmesi yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler 07 Ağustos – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulunda başvuru yapabileceklerdir.

ÖNCELİK SIRASINA GÖRE ALIMLAR

  1. a)Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü mezunları.(KPSS puanına göre),
  2. b)Emekli Öğretmenler (KPSS hariç )
  3. c)Sınıf Öğretmenliği Formasyonu alan dört yıllık fakülte mezunları(KPSS puanına göre),
  4. d)Fen Edebiyat Fakültesi mezunları Formasyon alanlar(KPSS puanına göre),
  5. e)Fen Edebiyat Fakültesi mezunları(KPSS puanına göre),
  6. f)Diğer dört yıllık yüksek okul mezunlarından (KPSS puanına göre).
  7. g)İki yıllık yüksekokul mezunları, (Bilgisayar Programcılığı, Okul Öncesi Çocuk Gelişimi, Turizm Otelcilik ve Rehberlik (İngilizce), İlahiyat(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi),El Sanatları (Teknoloji ve Tasarım), Adalet mezunları (Kız Meslek Lisesi Adalet dersine),Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunu olup, herhangi bir ön lisans programından mezun olanlar ve Oryantasyon kursu almış olanlar, ayrıca her hangi bir ön lisans ve lisans programında mezun olup, Oryantasyon kursu almış olanlar (Okul Öncesi)ne müracaata bulunabilecekler.
  8. h)Okul Öncesinde görevlendirilecek öğretmenlerin secimi ise ekte gönderilen Bakanlığımızın 29.07.2011 tarih ve 1985 sayı ve 2011/43 No’lu genelge emirleri doğrultusunda yapılacaktır.

 

GÖREVLENDİRME ESASLARI

  1. İlçemize bağlı merkez ve kırsal mahallelerde görev almak için başvuruda bulunanlardan sadece Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunları KPSS puan üstünlüğüne göre, Emekli Öğretmenlerin görev yerleri ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenecektir.
  2. İlçemize bağlı merkez ve kırsal mahallelerde görev almak için başvuruda bulunan Branş bölümü mezunları ise kendi aralarında KPSS puan üstünlüğüne göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenecektir.
  3. İlçelerde başvuru yapanların görevlendirilmeleri İlçe Kaymakamlıklarınca yapılacaktır.
  4. Görev verilen öğretmen görevlendirildiği okula onay çıktıktan sonra, 3 gün içerisinde göreve başlamak zorundadır. Belirtilen süre içerisinde göreve başlamayanlar bu haklarını kaybedeceklerdir yerlerine sıradaki kişi alınacaktır. Adaylara Hiçbir şekilde telefonla bilgilendirme yapılmayacaktır. Görevlendirme bilgileri müdürlüğümüz http://siverek.meb.gov.tr internet adresinden veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü duyuru panosundan yapılacak Öğretmen adayları buradan sonucu takip edecektir.
  5. Başvuru Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulunda görevlendirilen komisyona süresi içerisinde yapılacaktır.
  6. Öğretmen görevlendirmelerinde KPSS öncelik olmakla birlikte alan branş da eksiklik tamamlanamaması durumunda KPSS puanına, Öğrenim durumuna bakılmaksızın görevlendirme yapılabilecektir.
  7. Sıra sonuçları açıklandıktan sonra ilgili kişi aşağıda belirtilen belgelerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulunacaklardır.
  8. Yanlış beyanda bulunanların tüm sorumluluğu kendilerine aittir. Yanlış beyanda bulunanların görevlendirmeleri iptal edilecektir.
  9. Kişiler ancak bir ilçeye başvurabileceklerdir. İkinci İlçeye başvuru yapılmayacaktır. Bu durumda başvuruda bulunanların tespit edilmesi halinde görevlendirmeleri yapılmış olsa bile görevlendirilmeleri iptal edilecektir.
  10. 21 Temmuz 2012 Tarih ve 28360 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğüne giren Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerinin atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğinin EK-1 Maddesi gereğince herhangi bir branşta norm kadro fazlası bulunan İllerde fazla bulunan branşta ek ders ücreti karşılığında görevlendirme yapılamaz, vekil öğretmen çalıştırılamaz hükmü getirilmiştir.
  11. Başvurular belirtilen tarihlerde Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulunda bulunan Komisyona yapılacak olup, belirtilen tarihlerin dışında mevcut başvuru yapan Öğretmen adayları alan bazında ihtiyacı karşıladığı sürece kesinlikle elden başvuru alınmayacaktır.
  12. 65 Yaşını doldurup resen emekli olanlara görev verilmeyecektir.
  13. Öğretmen görevlendirmelerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa 03.10.2016 tarihinde 676 Sayılı KHK ile eklenen madde doğrultusunda hareket edilecektir.
  14. Öğretmen adaylarından kendisine görevlendirme onayı çıkan ve gitmeyeceğini yazılı olarak bildiren adaylara tekrar yıl içerisinde görev verilmeyecektir.
  15. Öğretmen görevlendirmelerinde Büyükşehir Belediyesi Kanununa göre tüm kırsal yerleşim yerleri mahalle olduğundan Merkez-Kırsal mahalle ayrımı yapılmadan Görevlendirme yoluna gidilecektir.

ELEKTRONİK BAŞVURU FORMUNA EKLENECEK BELGELER

1.Diploma veya mezuniyet belgesinin kurumunca onaylı örneği.
2.Başvuru Belgesi.
3.Görev yapmasına engel bulunmadığına dair sağlık durum beyanı(ilçe milli eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir.)
4.Sabıka kaydının olmadığına ilişkin beyanı (ilçe milli eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir .)
5.KPPS- P10 ve KPPS1210 sonuç belgesinin Bilgisayar Çıktısı (2017) Yılına ait
6.Kimlik fotokopisi(T.C Numarasının olması)
7.Erkek adaylar mutlaka Askerlikle İlişiğinin olmadığına dair belge ibraz edeceklerdir.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu İçin TIKLAYINIZ

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir